Miért nem mutatja pár napja a Messenger ki mikor volt elérhető?
Figyelt kérdés
Csak az elérhető állapotot mutatja , senkinel sem látható hány perce/òrája volt aktív.
Másnál is így van?
#Nálam sem mutatja #Itt minden oké
2022. júl. 3. 23:21
A kérdező szavazást indított:
Messenger
Elérhető
1 szavazat
1/7 anonim válasza:
Ha jól tippelem, ki van kapcsolva nálad az elérhető állapot.
A beállitásoknál vissza tudod nyomni.
2/7 A kérdező kommentje:
Nincs. Nem szoktam kikapcsolni, de most rá néztem. Nincs átállítva.
De kipròbaltam. Akkor nem lenne látni az hogy mások elérhetőek .
Mint írtam az látszik ha valaki elérhető, de az nem ha valaki pár perce ,vagy pár órája volt fent...
2022. júl. 3. 23:46
3/7 A kérdező kommentje:
Nem lehetne látni ***
2022. júl. 3. 23:47
4/7 A kérdező kommentje:
Lehet hogy frissítenem kéne ?
2022. júl. 3. 23:53
5/7 anonim válasza:
Egyre bizonytalanabbul, instabilabban működnek ezek.
6/7 anonim válasza:
Sajnos én is így jártam. Automatikusan lefrissített a messenger azóta nem látszik ki mikor volt elérhető. Hiába tettem újra, a frissített verzió hibás. Egy régebbi verziót telepítettem így jó lett és mindenhol kilőttem a frissítést
7/7 anonim válasza:
Sajnos nekem is ez a gondom. Tudnál abba segíteni hogyan tudom a régebbi verziót vissza telepíteni? Ezt le kell törölni, vagy felül irja a telepítő? Esetleg honnan tudnám le tölteni, vagy verzió szamot tudsz e adni? Előre is köszönöm ha segítesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!