Mi van nálam a Youtube-bal?
Ha rákattintok egy videóra, akár egy percig is eltarthat, mire betölt az oldal, vagy egyáltalán beindul a videó, majd a videó is akadozik (olyankor vagy tíz fél percig áll), illetve elpixelesedik. Ha beírok valamit a keresőbe, akkor vagy fél percig tart, mire betölt egyáltalán az írás. Ha a keresőben keresek valamit, egy csomó ideig tart, mire betöltenek a találatok, illetve az előzmények is iszonyú lassan és nehezen töltenek be. Ha nyíllal rámegyek egy találatra, vagy fél percig tart, mire kijelöli, amire rámentem. Ha meg rákattintok ott vagy a keresőben egy videóra, akkor simán van, hogy a mellette levőt hozza be.
És ez már tegnap óta van. És közben már "Update"-eltem is a Chrome-ot, de még mindig nem javult a helyzet.
Mi baj lehet nálam a Youtube-bal?
Az internettel van baj, nem a Youtube-al.
Speedtesten mérd le az internet sebességét.
Megpróbáltam a Firefox-on és ott már működött :).
Egyébként nézegettem a korábbi kérdéseimet és láttam, hogy ez a probléma egyszer már korábban is előfordult velem. És ott írtam azt a kommentet, hogy Firefox-on jól működött, ezért megpróbáltam és megintcsak bevált :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!