Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért ilyenek az internetszolg...

Miért ilyenek az internetszolgáltatók?

Figyelt kérdés

Van egy régi kábelnetünk,sz@r kiakarom köttetni,DE FALUNK lakunk,így se UPC,se Digi,Se T-Home mivel nincs itt lefedettségük! Megőrülök!!!

És most akkor mit csináljak? kötelező jelleggel ennél kell maradjak,mert más választásom nincs FASZA!!!

2010. szept. 20. 08:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Már ne is haragudj,de nagyon hü*én fogalmazol,senki nem kötelez semmire.
2010. szept. 20. 08:47
 2/7 anonim ***** válasza:
Én is falun lakok. Nincs se UPC, se Digi, Se T-... Invitel van és tök jól működik.
2010. szept. 20. 08:59
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekünk T-Home kábelnetünk és kábeltévénk van. Nehogy azt hidd, hogy ez jó :-(

A nyáron legalább 6x előfordult, hogy 1-3 napig nem volt szolgáltatás. Itt sincs másik szolgáltató, pedig Bp-en lakunk :-(((

2010. szept. 20. 09:08
 4/7 anonim ***** válasza:
56%

Tipikus vidéki hozzáállás, hogy azt hiszi vidéken minden szar pesten meg ott a kánaán...

Képzelt Budapest 14. kerületében lakom, és itt sincsen semmi csak az UPC, ami kb 2 nagy kapap szhar :-(

De ez van ezt kell szeretni!

2010. szept. 20. 09:27
 5/7 A kérdező kommentje:

Érdekes felfogás,ez van ezt kell szeretni?

Én nem vagyok az a tutyimutyi típus,megyek és csinálom,keresem a megfelelőt,míg meg nem találom.

Most is ezt történt Invitelt találtam és nagyon jónak ígérkezik. A 2. és 3.válaszolónak köszönöm a válaszokat,a többiek meg bekaphatják,mert rosszindulatúak,ilyen emberekkel össze nem futnék,egy sziára sem.....

2010. szept. 20. 09:38
 6/7 anonim ***** válasza:

Miért banyek, ha nincs kiépítve más zolgáltató mit tudsz csinálni?

Odamész a többi szolgáltatóhoz és táglával dobálod őket, hogy építsék ki???

Vagy mégis mit?

Mi egy 4x10 emeletes panel tömbbel kerestük meg a DIGI-t, hogy szeretnénk az UPC helyett őket, építsék ki, szándéknyilatkozattal, hogy a 172 lakásból kb 150 rájuk csatlakozna.

Azt hiszed jöttek építették?

Lószart, mi nekik az az 150 ügyfél?

Ha nincs más szolgáltató el kell fogadni, aztán csöndben maradni amíg nem lesz más. 150 biztos ügyfél is kevés volt te egyedül mégkevesebb vagy.

Ha meg egy kereséssel találtál új szolgáltatót azt jelenti, hogy VAN MÁSIK ELÉRHETŐ SZOLGÁLTATÓ, csak eddig nem találtad meg!!

A kérdésedben nem ezt írtad!

Amúgy te is bekaphatod.

2010. szept. 20. 09:42
 7/7 anonim ***** válasza:

Előző hozzászólónak ment a plusz...

Amúgy ez is kőkemény üzlet, nehogy azt hidd, hogy a Digi meg UPC egymást gyilkolva fog a te hűségszerződésedért versenyezni. És nem csipkelődésből mondom ezt mert nálam sincs, hanem tényleg ez van. Gondolkodj:

Melyik éri meg jobban, egy panelháznak a bekábelezése (és oda el kell juttatni azt a kábelt, ásni, fúrni...), vagy egy több (tíz, száz...) km-el odébb lévő faluba bevinni? Sok tízmilliós beruházás, és nyugodtan kiszámolhatod hogy mennyi a megtérülési idő (megsúgom: hatalmas, még akár 100 ügyféllel is).

2010. szept. 20. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!