Mi történt a facebookkal??
Nemrég facebookozok.Vannak kedvenc oldalaim,ilyen pl a boxutca.Eddig be volt jelölve,hogy tetszik,a hivatkozási sávba is ott volt,nagyon könnyen megtaláltam,tudtam kommentelni is.
Tegnap viszont eltűnt a hivatkozási sávból.Megkersetem újra,de már nem is tudom bejelölni,hogy tetszik,mert nincs itt a kéz,amit kékre változzassak.Valamint hiába tudom elolvasni a cikkeket,hozzászólni nem tudok.Nem ad felületet,ahová beírhatnék bármit is,valamint a kommentek alatt nincs olyan,hogy válasz,így válaszolni se tudok semmire.
Nem tudom,mi történt.Csak nálam van ez,vagy másnál is előfordul?
Mit csináljak,hogy újra jó legyen?
Mobilról használom.
Én is ezt gondolom.
Ha más oldalakkal működik minden, akkor az oldal vezetői tiltottak téged onnan.
Az szép....semmi olyasmit nem írtam.....
De ha tiltanak,akkor nem küldenek valami üzit,hogy ezért vagy azért tiltanak???
És a tiltásnak van valamennyi időtartama??
Azért köszi a választ
"De ha tiltanak,akkor nem küldenek valami üzit,hogy ezért vagy azért tiltanak???
És a tiltásnak van valamennyi időtartama??"
Ezeket mi honnan a fenéből tudnánk?
Mivel az elején írtam,hohy nemrég Facebookozok,nem tudom,hogy mennek ezek a dolgok...ezert érdeklődtem.
Gondolom nem én vagyok az első,akit kitiltottak valahonnan,csak infora lenne szükségem!!
"csak infora lenne szükségem!!"
Akkor az oldal vagy csoport üzemeltetőit kéne kérdezni..
Mivel az elején írtam,hohy nemrég Facebookozok...
Itt az ideje felhagynod vele, nem neked való. Én 7 éve hagytam ott a pitsába...
Ha mégis folytatod, akkor törődj bele hogy folyamatosan lesznek érthetetlen, frusztráló szarságok. Ez már csak ilyen szar, de legalább semmire sem jó.
A csoport üzemeltetőinek se tudok írni,az a vicc.....😁
Én úgy gondolom,hogyha valami olyasmit is tettem,írtam,ami tilos volt,illett volna szólni,hogy ezt így nem kéne,vagy ha tiltanak,megindokolni,hogy ezért vagy azért....na de közmédia,mit varjak a saját pénzemböl is üzemeltetett csatornától...😂😂
Az elején írtam,hogy a Boxutca Facebook oldaláról van szó!!!( Boxutca a közmédia Forma-1-es műsora)
A Boxutca oldalnak szerettem volna írni,de nem lehet,nincs üzenet menüpont!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!