Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem enged bejelentkezni...

Haburc kérdése:

Miért nem enged bejelentkezni a facebooba?

Figyelt kérdés

Mától nem enged be a facebookba. Azt írja, " Bejelentkezési hiba" Váratlan hiba történt, kérjük próbáld meg újra a bejelentkezést. Nem tudom, hogy más is járt e már így 2022-ben. Én arra gondolok, hogy kitiltottak, de nem tudom, hogy miért. Tudom sok a kamuprofil. Nekem egy valós profilom van már 12 éve. Próbáltam jelszóváltoztatást, fiók helyreállítást, személyi azonosság megerősítését, támogatás kérést másik ismerősömtől. mind eredménytelen. Úgy néz ki búcsút inthetek a profilomnak. Feltörni nem hiszem hogy feltörték volna, be van állítva a kétfaktoros hitelesítés. Ha bárkinek van valami ötlete, szívesen fogadom. Már tényleg megpróbáltam mindent a facebook súgóközpontba, nem vezetett eredményre. Azonosításnál is visszdobja az űrlapot. "Sikertelen küldés" Címszó alatt. Válaszokat előre is köszönöm.

Linkelem: [link]

2022. jún. 20. 14:05
 1/2 anonim ***** válasza:

Sok ember tapasztalja ezt épp:

[link]

Nem tudom, mi az oka, majd kijavítják.

2022. jún. 20. 15:09
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! Most már helyreállt.
2022. jún. 21. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!