Miért nem enged bejelentkezni a facebooba?
Mától nem enged be a facebookba. Azt írja, " Bejelentkezési hiba" Váratlan hiba történt, kérjük próbáld meg újra a bejelentkezést. Nem tudom, hogy más is járt e már így 2022-ben. Én arra gondolok, hogy kitiltottak, de nem tudom, hogy miért. Tudom sok a kamuprofil. Nekem egy valós profilom van már 12 éve. Próbáltam jelszóváltoztatást, fiók helyreállítást, személyi azonosság megerősítését, támogatás kérést másik ismerősömtől. mind eredménytelen. Úgy néz ki búcsút inthetek a profilomnak. Feltörni nem hiszem hogy feltörték volna, be van állítva a kétfaktoros hitelesítés. Ha bárkinek van valami ötlete, szívesen fogadom. Már tényleg megpróbáltam mindent a facebook súgóközpontba, nem vezetett eredményre. Azonosításnál is visszdobja az űrlapot. "Sikertelen küldés" Címszó alatt. Válaszokat előre is köszönöm.
Linkelem: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!