Facebook reels videók. Ha nem szeretném látni egyáltalán, akkor hogya tüntessem el az egészet a felső sávból?
Figyelt kérdés
2022. jún. 19. 15:40
2/8 anonim válasza:
Ha számítógépről vagy, használj adblocker-t amiben lehet blokkolni elemeket, és azzal eltűntetheted, adblock plus például. Ne csak a reklámot, a keretet is blokkold.
3/8 anonim válasza:
"használj adblocker-t "
Ami aztán úgyse fog működni, mert a következő oldalbetöltésnél máris outdated a selector. Hányszor kértük már, hogy inkább húzd meg magad, mint sem terjeszd a marhaságot?
4/8 anonim válasza:
Mivel nem randomizált az oldalon az adott elem, így eltűnteti, elnézést kérdező, itt velem, sokan trollkodnak, mint ez a Ramsay is, próbáld meg amit írtam.
Neked meg Ramsay, húzd meg magad, egy normális választ se írtál még, "Jézus ereje..." egy kérdésnél :)
5/8 anonim válasza:
"Mivel nem randomizált az oldalon az adott elem"
El kell kesertítselek, kisfiam, de az.
6/8 anonim válasza:
A dom összes eleme on-the-fly generált, random id-vel és class-szal. Nyugodtan ráinspectelhetsz, bár lövésed sincs, mit látsz.
7/8 anonim válasza:
Rendben, nekem aztán, mindegy. Csak ne kötekedj, én se kötekszek veled.
8/8 A kérdező kommentje:
Az első válaszolónak köszönöm!
Többiek pedig - köszi, hogy itt élitek ki a vitára való hajlamaitokat, ahol funkcionálisan válaszokat várnak a kérdezők. :)
2022. jún. 19. 18:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!