Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Discordon belehetne állítani...

Discordon belehetne állítani valahogy, hogy bizonyos csatornán bizonyos ranggal ne lássák a tagokat a jobb oldalon?

Figyelt kérdés
2022. jún. 16. 07:18
 1/8 anonim válasza:
100%
Csak akkor nem lehet a tagokat látni a jobboldalon, ha az adott tagok sem látják a csatornát. Pl. ha beállítod, hogy a "tag" ranggal rendelkező felhasználók ne lássák a csatornát, eltűnik a nevűk onnan.
2022. jún. 17. 11:00
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen köszi, azt tudom, csak ez pont a tag jóváhagyás csatorna, innen léptetem a következő szintre a tagokat, viszont ha a kövi szintesek nem látják akkor meghivótt se tudna oda küldeni (Bár kilehet irni külön is csak hát nem olvasnak :D )
2022. jún. 17. 11:45
 3/8 anonim válasza:
Sajnos más megoldást nem tudok. (#1 voltam)
2022. jún. 17. 18:28
 4/8 A kérdező kommentje:
köszi
2022. jún. 19. 13:14
 5/8 anonim ***** válasza:

Tag jóváhagyás csatorna:

Hozzáadod a vezetőségét meg azt, akit jóvá kell hagyni (szóval a sima tagokat stb letiltod hogy lássa)

És így nem fogják látni a többi már bent lévő tagot, csak a vezetőségét illetve magukat

2022. jún. 19. 23:33
 6/8 A kérdező kommentje:
5-ös igen csak az a gond, hogy a síma tagok is a jóváhagyás csatornán keresztül tudnak csak meghívót küldeni, így ha nem látják akkor szerintem nem is fognak oda tudni. Ha meg síma csoportba küldik akkor egyből felis veszi normál tagnak nem?
2022. jún. 20. 07:13
 7/8 anonim ***** válasza:

Miért venné fel normálisnak?

Egy meghívó csak egy meghívó, a többi dolog a szerver/botok beállításán múlik

2022. jún. 20. 15:25
 8/8 anonim ***** válasza:

Illetve akkor csinálsz egy külön csatornát, csinálsz egy örök érvényű meghívót arra a csatornára

Viszont csak a tagok fogják látni és ha valakit megakarnak hívni, ott lesz nekik a meghívó a csatornán

2022. jún. 20. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!