#10: Ott van leírva az általad belinkelt anyagban:
"Compliant to IEEE802.3 Ethernet standard
Fully transparent 100BaseT Ethernet
Support legacy analog video cabling up to 720m"
szóval ezzel Ethernet kapcsolatot tudsz létrehozni koax kábelen maximum 720 méter távolságig a már meglevő analóg koaxkábeles hálózaton (például megfigyelőrendszer kábelezésén). Mint már írtam: a modult (fizikailag) rakhatod bármilyen SFP-modult fogadni képes eszközbe - bővítőkártyába, switchbe, stb...
Bővebben itt:
#12: Lásd a specifikációkat:
Köszönöm.
Tehát ez ip kamerához van. Gondolom akkor sima BNC csatlakozója van, bár nekem a képen ez kisebbnek tűnik mint a BNC, ez valami kisebb fajta BNC-nek tűnik.
"Tehát ez ip kamerához van. "
Elvileg bármihez, amibe SFP-modul rakható, de elsődlegesen a gyártó IP-kamera rendszereinek régi, analóg hálózaton való működtetéséhez találták ki.
"Gondolom akkor sima BNC csatlakozója van"
Ott van a csatlakozó típusa is:
"Connector type: 1.0/2.3 DIN female 75Ω"
"És ha több ip kamerát akarok a hálózathoz kötni ahhoz két sfp modul kell?"
Minden egyes hoszthoz kell egy ilyen SFP-modul.
"Vagy ha 3 számítógépet akarok összekötni egymással akkor működik BNC T elosztóval?"
Mivel az alábbi szerepel a leírásában
"Compliant with IEEE 802.3 Ethernet standard"
elvileg egy koaxra is felfűzhető lehet(???), de a felhasználási körből kifolyólag inkább minden egyes géphez külön koaxkábel megy ki a switchből.
Köszönöm.
Valószínűleg nem veszek ilyet mert csak 100 megát tud. Kamerához az elég lenne de nekem nincs koax kamera hálózatom.
Az IEEE 802.3 az nem a régi 10 Mbps ethernet volt ami 50 ohmos koax kábelen ment és BNC csatlakozója volt és busz topológiás volt?
Elméletileg ez ugyanaz a szabvány csak ez 100 Mbps?
Bár amúgy azt írja hogy: "Supports direct connection to IP cameras"
Ez nem azt jelenti, hogy nem működik T elosztóval? Hanem csak közvetlen a kamerához lehet kötni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!