Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi kell az 5G internethez?

Mi kell az 5G internethez?

Figyelt kérdés
Elég ha routert cserélek? Vagy beszélni kell a szolgáltatóval?

2022. jún. 10. 18:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

#8 Igen, de ha hozzátesszük, hogy nekem 4G Routerem van, amely képes az 5Ghz WiFi.re, akkor aztán lenne itt kavarodás, hogy hogy lesz a 4G-s router 5G-s (NEM, nem 5G, hanem 5Ghz)

És igen, esetemben az 5G-hez valóban routert kéne cserélni, de az 5Ghz WiFi a jelenlegivel is működik.

2022. jún. 11. 17:19
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem már egy évtizede 5G internetem van. Amióta az ADSL modem után dual band wifi routert raktam. :)
2022. jún. 11. 18:48
 13/13 anonim ***** válasza:

#7-es tökéletes választ adott.

A kérdést feltevő meg csak 5ghz-re képes wifi routert szeretne csak.

Hívd fel a szolgáltatódat ezzel kapcsolatban, és biztos hogy tudsz ilyet igényelni.

Tisztázás képpen, a 2,4 és az 5ghz közötti különbség az, hogy az 5ghz-es wifi tartomány gyorsabb úgymond nagyobb sávszélességet ad, szóval ki tudod használni pl azt a 100-200 vagy esetleg több Mbit/s internetedet maxosan, amíg a 2,4nél kb a felét.

És akadjunk már le erről az 5G hülyeségről mert nagyon tud fájni az emberi hülyeségxd 1G 2G 3G 4G 5G ezek generációk baszki, értünk vannak hogy tudunk beszélni a szeretett vagy nem szeretett ismerőseinkkel lehetőleg megszakítás nélkül jó minőségben.

2022. szept. 2. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!