Az baj, hogy éjszaka letöltöttem közel 200 gigányi adatot?
Van néhány sorozat, amit nagy felbontásban töltöttem le az N betűs oldalról. Viszont kicsit elszaladt velem a ló, és a letöltött adatmennyiségem 189 GB-ra duzzadt.
Ennek lesz esetleg valamilyen következménye az internetemre nézve? Mert azt tudom, hogy mobilinterneten nem szabad ilyeneket csinálni, mert az mások internet felhasználói élményére is hatással lehet, és könnyen korlátozhatják a sebességemet torrentezés miatt, na de mi a helyzet a vezetékes internet esetében? Ott is fennáll a veszélye egyszer egy olyan üzenetnek, miszerint "Bocsi, de mivel túlléptél XY adatkorlátot, ezért most XY ideig a neted sebessége korlátozva lesz"? Soha nem töltöttem még le 200 GB-ot egyszerre, és ezért félek most.
Ez csak természetes!
Már régóta tagja vagyok az oldalnak, csak még ekkora mennyiségű adatot soha nem töltöttem le.
Nem lesz semmi.
#7 olvasni luxus?
DIGIvel néha nálam is előfordul ilyen letöltés, soha nem volt gond belőle.
Vagy tiz éve a Telekom/elődje/ mondta fel a korlátlan szerződéseket 2-300 GB forgalom után, de megszívták, mert az összes többi szolgáltató bejelentette, hogy náluk valóban korlátlan, és tárt karokkal várták az új előfizetőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!