A Digi 1000-es vagy Telekom 1000-es netet választanátok?
Nekem csak T-commal van tapasztalatom. A netjük nem rossz, a kábeltévéjükkel no problem, a routerre (ők adták) kötött vezetékes telefon viszont egy sz#r.
A Digi antennás tévéje elég jó, (nagyszülőnek van) tudtommal soha nem ment tönkre. Viharban, szélben akadozik a kép, de ez szerintem természetes.
Nálunk optikai kábeles Telekom van, 1000/1000. TV-vel együtt 6400 forint a havidíj (Magenta 1) és a telefonszámlánkból is lejön 20%.
A Telekom viszont elsősorban vidéken, ott is kertvárosi részeken nyomja az optikai kábelt, míg a DIGI elsősorban a lakótelepeken építette ki. A Telekomnak lakótelepeken a régi fajta, 1000/25-ös netje érhető el, ebben az esetben DIGI, ha viszont optikai kábeles a Telekom, akkor szerintem inkább az. Különösen akkor, ha mobilszolgáltatás is náluk van.
Telekomot használd bátran
Az optikai atomstabil
Eddig sose volt kimaradás
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!