Miért írta ki ezt a google?
Figyelt kérdés
"6 hónapja nem lépett be a google fiókjába." Mindennap be vagyok jelentkezve.2022. jún. 8. 08:52
2/6 anonim válasza:
"Mindennap be vagyok jelentkezve."
Eszerint mégse...
3/6 anonim válasza:
Jelentkezz ki mindenhonnan, majd lépj be újra és válts jelszót.
4/6 anonim válasza:
Aha, és ezt mégis hol írta? Véletlenül nem egy rejtélyes emailben, amiben van egy link, hogy "kattints ide, hogy megújítsd..."?
5/6 anonim válasza:
Itt is ugyanezt a dolgot írják, vagyis, nem vagy egyedül kérdező. De 3-mas már leírta a megfelelő választ.
6/6 anonim válasza:
Figyel a Google! Nekem egyszer azt írta, hogy ne töröljem a kukikat amikor kilépek a bögészőből.
Emailben kaptam, ez volt a szövege, és nem kellett linkre kattintani. 4-esnek írtam, mert azt veszem ki a hozzászólásából, hogy hitetlenkedik, hogy a Google bárkinek is ír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!