Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Az ign.hu a leglátogatottabb...

Az ign.hu a leglátogatottabb tech weboldal Magyarországon?

Figyelt kérdés

2022. jún. 7. 10:13
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Mi bajod velük?
2022. jún. 7. 15:41
 12/13 anonim ***** válasza:

Szélhámos, szánalmas, amatőr, pofátlan bagázs a PlayIT-val együtt!!! Kezdem a PlayIT-val: Átvertek egy PS5-tel, 2020-ban előrendelt PS5-öt nem tudták teljesíteni tavaly, az egyik dolgozójuk azzal hitegetett, hogy kapok csak hívjam az ügyfélszolgálatot, hívtam azt mondták kérik a türelmem, vártam utána 2 hónapot semmi, erre mások pont akkor szabad készletről vették a boltjukban, ezért megírtam nekik a véleményem, és pont akkor "véletlen" bant kaptam hirtelen az IGN oldalán a semmiért, mert "bevágtam őket". (Érdekes összefüggés)

Évek óta követtem az oldalt és az utóbbi időben tudtommal a kommentjeim mind kultúráltan voltak megfogalmazva, egyikben sem kritizáltam az oldalt stb., leginkább pozitív véleményeim voltak egy adott filmmel és színésszel kapcsolatban amit sokan kedveltek, tehát még provokálónak se volt mondható az írásom, természetesen azokat is mind törölték visszamenőleg.

Valószínűleg az egyik embernek szólt a PlayIT, hogy majd így megbosszúlnak engem.

2022. aug. 30. 11:47
 13/13 anonim ***** válasza:
Amúgy az eredeti IGN-t követem inkább, sokkal profibban állnak hozzá és nem kontárkodnak egy nagy név mögé bújva.
2022. aug. 30. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!