Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Érdemes megváltoztatni az...

Érdemes megváltoztatni az instagram nevem, ha tematikusabb posztokat szeretnék megosztani?

Figyelt kérdés
Nem vagyok egy nagy insta fanatikus, évek óta van már fiókom, de főleg kisállatokról, utazásról, random képekről posztolok, egy-egy hashtag kíséretében.Az utóbbi időben viszont új hobbym lett, a legozás. Gyerekként is nagyon szerettem a legot, de felnőttként is nagyon le tud kötni, pláne a nagyobb készletek (star wars, technik stb). Havi szinten veszek új készletet, szóval úgy gondolom rendszeresen tudnék friss tartalmat megosztani. Jelenleg a saját nevem a fiók neve, tudom nem túl kreatív, ezért is gondolkodnék rajta, hogy esetleg megváltoztatnám. Szeretem fotózni az új készleteket, de fb-ra nem szívesen tölteném fel, ott nem is olyan jó minőségű a kép se, szóval arra gondoltam, hogy az insta jó opció lenne. Esetleg ötletek, hogy milyen név illene ehhez az oldalhoz? Csak azért gondoltam a név cserére, mert, ha mást is érdekel ilyesmi tartalom, akkor már a név alapján tudja, hogy az oldalam erről szól.

2022. jún. 2. 12:46
 1/4 anonim ***** válasza:
75%
Leg Ólajos
2022. jún. 2. 13:29
 2/4 A kérdező kommentje:
Azért ennél kreatívabbra gondoltam.. :D és inkább angolul
2022. jún. 2. 14:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Leg Olouis
2022. jún. 2. 14:56
 4/4 anonim válasza:

Az alapvető kérdésre válaszolva: igen, mindenképpen érdemes. És szerintem érdemes körbenézni, hogy kik vannak, akik még ezzel foglalkoznak olyan minőségben, ami tetszik neked, más országokból akár és őket is bekövetni, "ismerkedni" velük, kommentelni hozzájuk - ezek nagyon jó kis közösséggé tudnak alakulni :)

Szuper hobby, hajrá!

2022. jún. 2. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!