Miért nem állandó az ftp kapcsolat? Hogyan tehetem azzá?
Direkt tableten hoztam létre az ftp szervert ES file explorerrel, mert a pc-vel ellentétben folyamatosan be van kapcsolva. Mégis újra kell indítani, mielőtt a gépről rá tudnék csatlakozni.
Be van állítva androidon, hogy sose kapcsoljon ki az ES explorer, képernyő zár idején se.
#4: Az ES File Explorerben van FTP szerver lehetőség is:
* [link]
* [link]
Kérdező: én arra tudok tippelni, hogy az ES File Explorerbe épített FTP szervernek - mint az FTP-szervereknek általában - van egy tétlenségi időkorlátja (annak kell utánanézni, hogy ilyen van, illetve állítható-e) - szóval ha nem forgalmaz a kliens, akkor bontja a kapcsolatot. Ez ellen - már ha a szerverben nem konfigurálható - úgy lehet védekezni, ha a kliens időnként küld egy kapcsolatot fenntartó parancsot ("NOOP", "LIST" vagy "CWD") - bővebben: [link]
Egy másik eshetőség, hogy az Androidos rendszerben van egy olyan optimalizáló alkalmazás, ami - energiatakarékosság címén - a memóriazabáló tétlen alkalmazásokat kilövi.
Távoli kapcsolatként van beállítva nem szerverként. Állandó porton és állandó ip címen van, kizárólag helyi hálózaton belül.
Az optimalizáló és akku kímélő beállítás az ES Explorerre ki van kapcsolva, a az exploreren belül a távoli kapcsolódás "nem kapcsol ki" állapotban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!