Facebook-on le lehet tiltani ismerősöket? Fontos!
Azt nem tudom, hogy le lehet-e tiltani, hogy ismerősöd üzenetet küldhessen, de előttem már írták, hogy akik nincsenek az ismerőseid közt, azokat le tudod tiltani úgy, hogy még az adatlapodat se lássák. (Elvileg.)
Esetleg a beállítások közt lehet, hogy egyéni beállításként meg tudsz jelölni csoportokat, hogy kik küldhetnek neked üzeneteket. Mert azt is be lehet állítani, hogy azért akárki ne küldhessen.
Még szerencse hogy nekem nincsennek ilyen problémáim...
Most ha belegondolok hogy mekkora bajban vagy és beleélem magam akkor ma este lehet álmatlanul fogok hánykolódni az ágyon.
Nagyon köszönöm a válaszokat!
Az utolsó hozzászólónak: Elhiheted, hogy nem ez a legnagyobb problémám az életben, de ettől függetlenül nekem jelenleg igenis fontos ez a kérdés (nyilván nem egy életbevágó kérdés). Valószínűleg pár év múlva már nekem is olyan nagy lesz az intelligencia szintem mint neked, aki ilyen hasznos megjegyzéseket tud írni...:D. Ja, és most már nyugodtan hánykolódhatsz az ágyadban!
Szerintem igen is nagy probléma,engem is zaklatnak szinte,napi szinten,állandóan,de olyan bunkó nem vagyok,h töröljem őket,csak visszaírok nekik.
Legalább mostantól mindig kijelentkezem ezekután :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!