Kinek melyik magyar IPTV vált be a legjobban?
Sziasztok. Olvastam az interneten, hogy vannak az aféle magyar HUN IPTV-k ahol szintúgy havonta fizetni kell / előre befizetni XY hónapra és bármelyik magyar adót nézheti az ember internetről.
Az egyik ismerősömnek volt hasonló pár hónapig, de azt mondta, hogy nagyon sokszor szaggatott az adás főleg HD-módban.
Esetleg valakinek vannak tapasztalatai melyik a legjobb HPTV?
Köszönöm midenkinek előre is.

Olyan, hogy BÁRMIT nézhetsz, nincs.
Vannak különböző szolgáltatók, ahol ilyet elő lehet fizetni. Mindig TV Go, Telekom Go, meg a Yettel MyTV. (És lehet, hogy még több hasonló is van.) Mindegyiknél vannak különböző csomagok, az olcsóbbakban viszonylag kevés számú csatorna található, a drágábbakban pedig akár 100 fölötti is.
Én a Mindig TV Go-t használom, nem ez a legolcsóbb, de nem csak online tévére szól az előfizetés, hanem "rendes" tévén is nézhetem, és ami még számomra nagy előny, hogy Linuxon is működik, ellenben a Telekommal. Nagyon ritkán tapasztalok olyat, hogy egy adás megakadna, az is általában az internetkapcsolat problémája miatt van.

Az lemaradt, hogy full ingyen.
3-as voltam.

Cardshare.cc
Különböző országok IPTV-ire is előfizethetsz, aztán leszedheted a playlistet, amit tudsz pl. VLC-vel nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!