Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Kinek melyik magyar IPTV vált...

Kinek melyik magyar IPTV vált be a legjobban?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Olvastam az interneten, hogy vannak az aféle magyar HUN IPTV-k ahol szintúgy havonta fizetni kell / előre befizetni XY hónapra és bármelyik magyar adót nézheti az ember internetről.

Az egyik ismerősömnek volt hasonló pár hónapig, de azt mondta, hogy nagyon sokszor szaggatott az adás főleg HD-módban.

Esetleg valakinek vannak tapasztalatai melyik a legjobb HPTV?

Köszönöm midenkinek előre is.

2022. máj. 22. 19:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Ennek ugorj neki még egyszer. Előtte nézelődj a Wiki-n és Google-ön.
2022. jún. 1. 08:58
 2/6 anonim ***** válasza:

Olyan, hogy BÁRMIT nézhetsz, nincs.

Vannak különböző szolgáltatók, ahol ilyet elő lehet fizetni. Mindig TV Go, Telekom Go, meg a Yettel MyTV. (És lehet, hogy még több hasonló is van.) Mindegyiknél vannak különböző csomagok, az olcsóbbakban viszonylag kevés számú csatorna található, a drágábbakban pedig akár 100 fölötti is.

Én a Mindig TV Go-t használom, nem ez a legolcsóbb, de nem csak online tévére szól az előfizetés, hanem "rendes" tévén is nézhetem, és ami még számomra nagy előny, hogy Linuxon is működik, ellenben a Telekommal. Nagyon ritkán tapasztalok olyat, hogy egy adás megakadna, az is általában az internetkapcsolat problémája miatt van.

2022. jún. 1. 13:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Kodi-val lehet nézni végtelen mennyiségű adót.
2022. jún. 1. 23:30
 4/6 anonim ***** válasza:

Az lemaradt, hogy full ingyen.

3-as voltam.

2022. jún. 1. 23:30
 5/6 anonim ***** válasza:

Cardshare.cc

[link]

Különböző országok IPTV-ire is előfizethetsz, aztán leszedheted a playlistet, amit tudsz pl. VLC-vel nézni.

2022. aug. 4. 14:21
 6/6 anonim válasza:
Nekem a [link] vált be
2024. aug. 31. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!