Mi ez,hogyan tehetem vissza ezt a programot a gépre és ami fontos a desktopra a vodafonos net jelző ikont?
Figyelt kérdés
Vodafonos netem van és kaptam hozzá ingyen smst,csak nem lehetett irni.Azt tanácsolták hogy instaláljam újra.Persze ehhez előbb ki kellett törölnöm.Azt hiszem kitöröltem vmi Windows Installer programot is.Bocs a helyes írásért lehet hogy nem így írják.Mi ez,hogyan tehetem vissza ezt a programot a gépre és ami fontos a desktopra a vodafonos net jelző ikont?SEGÍTSETEK LÉGYSZI.
Köszönöm
2008. dec. 18. 22:21
1/3 anonim válasza:
Nekem is vodás van a windows Installer az a számítógépednek a program telepítője amit vég képp nem tudom megérteni hogy törölted ki.Mindenek előtt a START menü.be keresd meg a keresővel hogy biztosan kitörölted-e.Ha igen akkor csak annyit kell tenned hogy letöltöd ugyan azt innen: [link]
2/3 anonim válasza:
Ja és ha telepíted újra a neted lessz ikon is.Ha nem akkor a program file-ból tudsz parancsikont létrehozni
3/3 anonim válasza:
Nekem is vodás netem van (igaz már csak pár napig hála istennek) de ha igazán akarod hogy hasítson amellett hogy csatlakozik akkor felejtsd el a connect lite nevű szörnyedvényt és csatlakozz egyszerűen tárcsázóval. Az eredmény magáért beszél :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!