Hogy tudom gmail.com-on blockolni ezt a spam-előt?
"A Gmail-os fiúk ennyire inkompetensek lennének?"
Vagy neked nem megy az értőolvasás, mivel egyik funkcióval sem szüntethető meg a címzettnél a levélküldés a címedre.
Állíts be szűrőt, és legyen a hatása a kukába mozgatás, és akkor oda érkezik meg. De azt egy e-mail szolgáltatónál sem csinálhatod meg, hogy ne tudjon a feladó üzenetet küldeni, mindig kézbesíteni fogják mert ez a feladatuk.
A címed bárhonnan meglehet, akár korábbi kiszivárgásból, akár beregisztráltál valami olyan oldalra ahol eladják a címedet.
És most a konkrét válaszadás következik:
"Eljössz hozzám és lefogod a kezemet?"
#1 Nem lefogom a kezed, sokkal rosszabbat tennék ha ilyen kitartó zaklatásra vetemednél az én irányomban mint ezek a csicskák. Van így is épp elég gondom az életben, nem hogy még ilyenekkel is foglalkoznom kelljen. Az ilyen zaklató spam-elésre Zéró tolerancián vagyok. Anyukájukkal játszanak az ilyenek és ne másokkal. Te pedig ha segíteni nem akarsz, inkább ne írj a kérdések alá.
#2-es: "A címed bárhonnan meglehet, akár korábbi kiszivárgásból, akár beregisztráltál valami olyan oldalra ahol eladják a címedet."
Ez alapvetően igaz is lehetne, CSAK az a baj hogy csak hivatalos platformokon(konkrétan Steam,Epic,Uplay,GOG és Origin-en használom csak ezt az email-em és SEHOL máshol) vagyok jelen. Ha pedig ezen oldalak közül valamelyik szívárógtat akkor annak súlyos jogi vonzatai lesznek a jövőre nézve.
#4 De bizony ők. eddig mind a közel 20 (IGEN 20 DARAB) levelet jelentettem spam és adathalászként és továbbra is kapom. Szóval ők az inkompetensek.
#5 Jogos, DE így is nap mint nap kapom a leveleket. Van hogy 1 nap ketttőt is küldenek. Ami 1 idő után már kifejezetten idegölő tud lenni.
És megpróbáltál már leiratkozni a levélről, vagy csak szidod itt körbe a nagyvilágot? Tudod, az unsubscribe link a levél alján...
A subscriptions@medium.com-ra azért nem tudsz írni, mert ez csak egy e-mail cím, de nincs mögötte postafiók.
A Medium egy elég ismert blogszolgáltató külföldön, főleg a tengerentúlon. Nem küldenek csak úgy spamet, valószínűleg valamikor feliratkoztál rájuk, vagy valamelyik regisztráció során automatikusan történt meg a feliratkozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!