Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért ennyire lassú (ld....

Miért ennyire lassú (ld. Lentebb)?

Figyelt kérdés

Nem rég raktam újra a gépem, de azóta olyan iszonyatosan belassult a letöltés, hogy az már elviselhetetlen. Példának okáért egy 200 megás file-t 4 óráig (!) akar leszedni, egy 20 megás meg 10 perc alatt jön le. De a YouTube-os videók betöltéséhez is kell neki vagy 10 perc.

UPC-s net egyébként (fogalmam sincs, melyik a sok közül :p) és azelőtt piszok gyors volt (nem rég járt itt szerelő modemet cserélni)

Mitől lehet ez?

2010. szept. 17. 21:28
 1/7 anonim válasza:

hy

akkor lassult be az internet amikor a szerelő modemet cserélt?

Menj rá a www.speedtest.net oldalra ott válaszd ki a lakóhelyedhez legközelebbi szervert aztán insdítsd el a próba letöltést. A végén kiírja, hogy milyen internetsebességgel rendelkezel.Az nem lehet esetleg vírusos a géped??

2010. szept. 17. 21:40
 2/7 A kérdező kommentje:
0,64
2010. szept. 17. 21:44
 3/7 A kérdező kommentje:

ráhasaltam az enterre véletlen, szal' újra :D

0,64-et ír ki a letöltésre.

Szerintem azóta lassú, mióta modemet cserélt, de nem merem biztosra mondani, mert mostanság kevés időm volt gép előtt lenni.

Vírust nem hinném, mert szűz gépre egyből került vírusírtó, de futtattam már azóta, és nem talált semmit

2010. szept. 17. 21:46
 4/7 anonim ***** válasza:

0,64-s nettel igen sokáig tart a letöltés.

magasabb internet előfizetésre van szükséged ha gyorsabbat szeretnél

2010. szept. 17. 22:01
 5/7 A kérdező kommentje:
de mondom, két hete még az egy gigás file-t simán egy óra alatt leszedte - most akkor hogy van ez?
2010. szept. 17. 22:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Rezeteld a modemet :))
2010. szept. 17. 22:17
 7/7 A kérdező kommentje:
Ez utóbbi bizonyult hatásosnak! Köszöntem!
2010. szept. 25. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!