Ha a facebook azt mutatja, hogy van 1 beérkező üzenetem, de a messengerbe mind olvasott, illetve az nem kelez olvasatlant, az engedélykérfésekben sem, akkor azt, hogy lehet elrejteni, hogy a facebook app ne mutaasa az 1 bejövőt, mikor nincs?
Figyelt kérdés
IOS -eől használom és vagy 30 beszélgetést végig kattintottam, hátha eltűnik az értesítés, de nem. A Facebook appot megnyitva ugyanúgy mutatja az 1 beérkezőt a jobb felső sarokba.2022. máj. 18. 20:26
1/4 anonim válasza:
Nincs valaki,aki irt neked, de nem irtal vissza?
2/4 A kérdező kommentje:
Nincs. Az egész idei évet végig pörgettem. Kb. Februárig megnyitottam minden beszélgetést, hátha valami nem jól szinkronizálódott, mikor néha laptopról is használom a facebookot.
2022. máj. 19. 17:26
4/4 anonim válasza:
Azt irtad se nem engedelykeresek,se nem kit ismerhetek, mas nem maradt. Az jutott eszembe olyan irhatott,aki nem ismerosod, de az azengedelykeresekben lenne.
Keretlenek?
Vagy maradt az achivalt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!