Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Van itt olyan aki Google...

Van itt olyan aki Google Drive-on tartja minden fájlját?

Figyelt kérdés

Gondolkodtam azon, hogy mivel a Drive tartalma tükrözhető a gépen, vagyis offline is el tudom érni a fájljaimat, így minden adatomat átmozgatnám oda.

Az ok annyi, hogy minden újratelepítésnél minden adatomat újra fel kell töltenem a felhőbe, mert új gépnek érzékeli a gépem.

Van itt valaki aki így csinálja? Esetleg megbánta ezt, vagy más okból visszaállna teljesen offline módra?

2022. máj. 18. 08:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
32%

"Áruld már el nekem, hogy miért jobb egy nevesincs szolgáltatót használni?"

Rendben, ám legyen:

- amiért naponta fürdesz

- gyakran mosol kezet

- fogat..

A higiénia miatt.

Most te áruld el szerinted miért jó a GAFAM-nak egy nevesincs user-t használnia?

2022. máj. 18. 20:49
 12/14 A kérdező kommentje:

Huh, nem gondoltam volna, hogy ilyen indulatokat szabadítok el ezzel a kérdéssel :D

"Az ok annyi, hogy minden újratelepítésnél minden adatomat újra fel kell töltenem a felhőbe, mert új gépnek érzékeli a gépem."

Ezt így értettem: újratelepítem a Windows-t. Letöltöm a Drive Sync-et és telepítem. Amikor beállítom, mondjuk a Képek mappát szinkronizálni, akkor nem a korábbi helyre menti, hanem létrehoz egy új gépet a Drive-on, és oda kezdi el feltölteni az összes képet, ahelyett, hogy a már fent levő adatokkal szinkronizálna.

2022. máj. 19. 11:10
 13/14 A kérdező kommentje:
Amúgy azt megpróváltam, hogy ha a gépen nem létezett a mappa, és a régi sync-ből átmásoltam az új gép sync-re, akkor az letöltötte a felhőben lévő adatokat a gépre (amúgy gyorsabban is ment, mint a feltöltés)
2022. máj. 19. 11:17
 14/14 anonim ***** válasza:

Mondjuk én a szinkronizálást kerülöm, mert néha össze akadnak és eltűnnek dolgok.

Én alapból csak online használom, a PDF-eket ha kell letöltöm, szöveges doksik meg alapvetően a Google formátumában vannak fent.

2022. máj. 19. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!