Miért van az, hogy messengeren az elérhető emberek között mindig a kiszemeltem az első?
Figyelt kérdés
A Facebook profilját akkor néztem meg, amikor bejelöltem. Ez volt kb 3 honapja, azóta 1x mentem csak rá a facebookjára. De amikor bejeloltem akkor is ő volt az első, és a mai napig az 1-3 helyen van.. messengeren soha nem beszéltünk, élőbe is csak 2x. Amiatt nem lehet az első szerintem, mert nézegetem a profilját, miközben nem nézegetem.2022. máj. 11. 21:31
1/3 anonim válasza:
A lista teljesen random, ne keress benne logikát. Olyan embereket dob fel nekem, akikkel évekkel ezelőtt váltottam pár szót, és azóta se beszéltünk, plusz ismerősök sem vagyunk már.
2/3 anonim válasza:
Másnak sem beszéltél róla messengeren?
(Van egy gyanúm, hogy ezt is figyeli az algoritmus.)
Mármint nekem többször előfordult, hogy beszéltem valakivel valakiről és utána a valakit folyamatosan kirakta legelőre. De ez simán lehet véletlen is. Mondjuk az is egyértelmű, hogy célzottan szórja rád már az után is a hirdetéskét, amiről szóban beszélsz a telefonod mellett a facebook. Tehát bármi lehet. De igazából a randomitásra tippelnék, mert sokszor tényleg olyanok vannak ott akikkel soha nem beszéltem.
3/3 anonim válasza:
Az algoritmus aszerint megy, hogy kit kukkerolsz többet. Nekem is azok vannak fent akiknek többet vagyok a profilján. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!