Vodafone 150Ftos napijegy. Válaszolnátok pár kérdésemre?
Szóval az 1.kérdésem:
Mire vonatkozik ez a 150 Ft? Ha pl.reggel is belépek, megmondjuk este is, akkor is ennyi?
Vagy minden egyes netre való belépéskor/csatlakozáskor számláznak 150 Ftot?
Hogy kell lemondani a szolgáltatást?
Én úgy tudtam,h.nem kell, mivel csak akkor aktiválódik ha belépek...De ez van a Vodafone oldalán:->
"Ha egyszer megrendelted a Napijegyet, akkor bármelyik ezt követő napon külön megrendelés nélkül az első internethasználatnál automatikusan érvényesítjük aznapi jegyed. Ha adott napon eléred a 10 MB limitet vagy lemondod a szolgáltatást, a későbbi napon történő használatához ismét meg kell rendelned SMS-ben a fent leírt módon."
Itt meg már lemondásról is írnak.:s
Amúgy az a 10Mb kb mire elég?
Nyilván letölteni nem akarok..Max MSN, és weblapok nézegetése...+Emailek elolvasása...
Ha túllépem a 10 Mb-t, mi történik..Ez se egészen világos számomra a leírásban:S
Előre is köszi a válaszokat.
10 MByte szerintem napi 150 forintért rablás!
Megnézed párszor az e-mailedet tv műsor +pár oldal és vége.
Ha az e-mailedre kapsz pár spamet is ráadául, akkor még rosszabb a helyzet.
Én is gondolkodtam vodás mobil netben, de inkább fizetek a UPC-nek 3000 forintot korlátlan 30 megabitért még akkor is ha pár hónap múlva el kell költözzek. Ha már mobil net, akkor érdemesebb -szerintem- hűséggel valami jobbat keresni.
150 hufért kapsz 10mb -ot amit egy nap felhasználhatsz.
10 mb-nél egy nap többet nem tudsz elhasználni,mert szétkapcsolnak ha megvan a 10.
Túlhasználati díj vagy pótdíj vagy meglepi ebből kifolyólag nem lesz mert nincs mód a túlhasználatra.
Köszi nektek;)
Megérdeklődtem Vodafone-ban ott azt mondták,hogy a 150 Ft netre való csatlakozásokra értendő./alkalom..
Tehát nem egy napra kötetlenül...25 óra vagy ilyesmi.
Ezért kérdeztem:S
De lehet igazatok van..Nem éri meg ez a 150 Ft..Főleg ha belépésenként számítják:s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!