Mit jelent a "kam" szó? 🤔
Figyelt kérdés
Véletlenül beütöttem azt a TikTok-ba, hogy "kam". Erreföl meg kiírja azt hogy: "Nincs találat: Ez a kifejezés gyűlölködéshez kapcsolódhat" Valaki elmagyarázná nekem, hogy milyen eredetű szó ez, meg mit jelent? Próbálkoztam már a Google Fordítóval is, de azt írja ki hogy németül "jött" szót jelent2022. máj. 9. 17:43
1/4 3 napos mákos lecsó válasza:
kamu (főnév)
Átlátszó hazugság; szándékosan hamis vagy pontatlan állítás, mellébeszélés.
2/4 anonim válasza:
Kereső:
2. találat:
"TikTok: What does KAM mean?
...
KAM stands for Kill All Men. The phrase is currently making the rounds on TikTok videos.
Originally the term was meant to be a joke or a parody of “super feminist” beliefs, reports Distractify."
3. találat:
"KAM stands for “Kill All Men,” which is on TikTok as fun about extreme feminists."
Vagyis "Ölj meg minden férfit" - ami az extrém feministákkal kapcsolatos viccelődés.
3/4 anonim válasza:
Kam= kamu, hazugság, álca, mellébeszélés, ámítás.
De ugyanezt jelenti a habi is, hogy habiszti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!