Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit jelent a "kam" szó? 🤔

Mit jelent a "kam" szó? 🤔

Figyelt kérdés
Véletlenül beütöttem azt a TikTok-ba, hogy "kam". Erreföl meg kiírja azt hogy: "Nincs találat: Ez a kifejezés gyűlölködéshez kapcsolódhat" Valaki elmagyarázná nekem, hogy milyen eredetű szó ez, meg mit jelent? Próbálkoztam már a Google Fordítóval is, de azt írja ki hogy németül "jött" szót jelent
2022. máj. 9. 17:43
 1/4 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
75%

kamu (főnév)

Átlátszó hazugság; szándékosan hamis vagy pontatlan állítás, mellébeszélés.

2022. máj. 9. 17:52
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Kereső:

[link]

2. találat:

"TikTok: What does KAM mean?

...

KAM stands for Kill All Men. The phrase is currently making the rounds on TikTok videos.

Originally the term was meant to be a joke or a parody of “super feminist” beliefs, reports Distractify."

[link]

3. találat:

"KAM stands for “Kill All Men,” which is on TikTok as fun about extreme feminists."

[link]

Vagyis "Ölj meg minden férfit" - ami az extrém feministákkal kapcsolatos viccelődés.

2022. máj. 9. 17:55
 3/4 anonim ***** válasza:

Kam= kamu, hazugság, álca, mellébeszélés, ámítás.

De ugyanezt jelenti a habi is, hogy habiszti.

2022. máj. 9. 23:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Gyere
2022. máj. 10. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!