Hogy lehet beállítani a facebookot, hogy csak külföldi (Amerikai, angol stb.) hirdetések jelenjenek meg?
Tartok tőle, hogy "ilyet nem enged szabályozni a felhasználóknak", lehet hogy - ha Magyarországon élsz - lokáció-alapon akkor is fogsz magyar nyelvű hirdetéseket látni.
Nem mintha nagy szakértője lennék ezen (általam nem kedvelt) oldalnak, de a beállításokat tanulmányoztam.
Esetleg azt megpróbálhatod, hogy az oldal nyelvét angolra állítod. Ha ezután is megjelennek magyar nyelvű hirdetések: a "beszélt nyelvek" közt beállítod az angolt, a magyart meg törlöd.
Ha ezután is megjelennek magyar hirdetések akkor nem tudom...
Költözz ki az USAba. Más megoldás nincs. A hirdetéseket a rendszer osztja ki neked az alapján, hogy hol vagy, mit nézel, mit olvasol, mit hallgatsz, melyik üzletbe jársz, az alapján, hogy ki vagy. Ha más hirdetéseket szeretnél, akkor meg kell változtatnod saját magad.
Esetleg az lehet még megoldás ha nem olvasgatod a hülyék hülyeségeit. Gyere le a facebookról. Nem tart semeddig. Bezárod és nem mész fel többet. Már 1,5 éve csak nagyon ritkán nézek fel, ha el akarok adni valamit, meg a messengeren tartom a kapcsolatot néhány barátommal és ennyi. Nem nézek a facen semmit, nem olvasok kommentet, nem nézek reklámot sem.
Én átgörgetek a hírdetéseken, tedd te is ugyanezt.
Amúgy a románok is sokat okoskodnak a hírdetések alatt.
VPN kell neked, igy azt gondolja a facebook hogy kulfoldon vagy.
En mivel amerikaban vagyok, ezert csak amerikai hirdeteseket latok youtubeon is, meg a magyar videok alatt is. Viszont mikor elmentem Magyarorszagra akkor meg csak magyar hirdeteseket lattam, pedig ugyan azt a telefont hasznaltam.
A jo VPN fizetos. Az ingyenes altalaban probaverziok vagy bealssitjak a netet, stb.
De okosak vagytok a VPN-el :D
De nem fog működik, kapni fogja a magyar reklámot továbbra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!