Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha itthon inkognitó módban az...

Ha itthon inkognitó módban az itthoni wifivel chrome-ban böngészek, látja a munkáltatóm, munkahelyem, hogy milyen tartalmat nézek, vagy csak azt amit az ottani wifiről?

Figyelt kérdés

2022. máj. 7. 08:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Párszor még kérdezd meg.
2022. máj. 7. 08:26
 2/6 anonim ***** válasza:
A céges internetet használod otthon?
2022. máj. 7. 08:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen, azt is látják, mekkorát szarsz a wc-n.
2022. máj. 7. 09:06
 4/6 anonim ***** válasza:
#3 Nem is igaz! Azt nem látják.
2022. máj. 7. 09:56
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem a céges internetet használom itthon, hanem a saját előfizetésemet. Személy szerint először írok ilyen kérdést ide, nézegettem a témában, de össze-vissza láttam válaszokat, és a legtöbb kérdés a munkahelyi használt wifire irányult, így inkább megkérdeztem.
2022. máj. 7. 10:16
 6/6 anonim ***** válasza:

1. Az inkognitómód csak arra szolgál, hogy a böngésző nem mentse le az előzményeket a gépedre - a hálózati forgalmadat nem rejti el, nem véd az esetlegesen telepített távelérési szoftverek "figyelő szemeitől"

2. A munkáltatód nem látja az otthoni Internet-forgalmadat.

Egy kivétel lehet: ha a munkahelyeden van VPN-szerver amire az otthoni gépeden keresztül bejelentkezel és így láthatnák az Internetezési forgalmadat - de ezt valószínűleg nem teszik meg (adatvédelmi okokból).

2022. máj. 7. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!