Miért írja ki a Facebook hogy érvénytelen szelet? és Elnézést, hiba történt felirattal?
Figyelt kérdés
Eddig minden rendben volt, de aztán 20 perce kezdődött hogy ki írja hogy érvénytelen szelet és Elnézést, hiba történt felirattal, ha meg telón akkor azt írja hogy lejárt munkamenet, nehézkes belépés után, ennek mi az oka, feltörték a fiókomat? másnál is ez van?2022. máj. 6. 22:21
1/11 anonim válasza:
Valahol idegen eszközről megszerezhették a Facebook profilodba a belépésed jelszavát.
2/11 A kérdező kommentje:
És hogy? nem szoktam kétes helyekre lépni, a jelszót pedig változtattam..
2022. máj. 6. 22:50
4/11 anonim válasza:
Nekem is. Sehol semmi hír nincs erről. Bp-iek vagytok?
5/11 anonim válasza:
Lehet valami újabb bug.
Lehet nem is ti rontottatok el valamit, hanem lehet megint valami újabb bug üthette fel a fejét.
6/11 anonim válasza:
A hármas vagyok, én pesti vagyok.
7/11 anonim válasza:
(4-es vagyok.)
Melyik kerület?
Esélytelen, hogy teljesen egyszerre rontottunk el valamit legalább hárman.
8/11 anonim válasza:
Még mindig 4-es: https://www.youtube.com/watch?v=9b9-yIeeYbA
9/11 anonim válasza:
Na, rájöttem, hogyan lehet mégis behívni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!