Valamiért kiléptetett a FB és nem tudok visszalépni. Hogy oldható ez meg?
Olyanokat ír, hogy én állítólag kértem valami 2 faktoros bejelentkezést, pedig soha nem kértem ilyet.
Meg azt mondja, adjam meg az sms-ben kapott jelszót.
Amit készséggel megadnék, ha tudnának nekem sms-t küldeni, de ez a tekintetben nehézségekbe ütközik, hogy én soha nem adtam meg a telefonszámomat.
Amit e-mail-ben küldenek 6 jegyű kód, azt a belépés 2. szintjén nem fogadja el.
Pedig magától nem kapcsolódik be a 2FA.
A belépés pillanatában kapsz emailben kódot és azt nem fogadja el?
Pontosan.
AZt mondja, a kód nem egyezik a telefonra küldöttel.
Ami igaz, mivel a telóra értelem szerűen semmit nem kapok. PC-n próbálok belépni.
Az időpontok se stimmelnek.
Azt mondja, küldött új jelszót 23:28-kor. Ez most volt 1 órája.
Meg hogy elküldte az új jelszót a következő címekre:
és ott van valami tök idegen hotmailes cím, az enyém előtt.
Szerintem te nem a hivatalos Facebookon akarsz belépni, hanem valami scammer oldalon!!
Írd be a böngésződbe betűről betűre, hogy facebook.com
De igen, ott próbálok belépni, de kéri ezt a teljesen ismeretlen 2 faktoros hitelesítőt, amihez kéne valami kódgenerátorból egy 6 jegyű kód, de olyanom nincs. Kódgenerátorom sincs. Azt se tudom mi az. Sms-t meg nem küldenek, valószínűleg nem is tudnak.
Mailben akkor kapok helyreállítási kódot, ha arra klikkelek, hogy elfelejtettem a jelszavam, de ez csak az első lépés, és utána ugyanott tartok, mint az előbb, tehát a második lépéshez másik, sms-ben küldött kódot kér, ami egy nem létező dolog.
Úgy kezdődött, hogy délután kaptam egy mailt, miszerint megváltozott az elsődleges email címem, valami totál ismeretlen hotmailes címre.
???
Mondanom sem kell, természetesen nem én változtattam meg, ez csak úgy jött.
Ez sajnos ilyen.
Jó eséllyel búcsút inthetsz neki.
Aki pedig feltörte, hamarosan az összes személyes adatoddal, ami valaha a telefonodon rajta volt rendelkezni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!