Ma másnak is lassú a Facebook?
Figyelt kérdés
Ma valami borzalmasan lassan tölti be a dolgokat. A saját oldalamat be se hozza, mintha töltené. A főoldalon 2 posztonként tudom csak nézni, mert utána 2 perc mire betölti a többit. Korábban azért tudtam jól használni de ma nagyon lassú sőt be se tölt dolgokat...a főoldalamat se tudom megnyitni azóta is tölt. Tegnap még megtudtam mindent nyitni..Laptopon van a gond, mobilon nincs. Nincs plusz bővítmény a chrome-omon csak ami eddig de velük se volt gond hisz minden más oldalt még a youtubeot is behozza mp-ek alatt. Twitteren néztem és ott is már vannak hashtagek mint facebook down facebook hacked...szóval nem csak nálam nem okés.2022. ápr. 30. 20:23
1/3 A kérdező kommentje:
Megoldódott, írták hogy ki kell kapcsolni az adblockot és utána tényleg helyre jött, de nem értem mert eddig gond nélkül ment adblockal is. Hogy hogy most hirtelen nem üzemel vele?
2022. ápr. 30. 20:29
2/3 anonim válasza:
Gondolom a Face piszkált valamit, h nem menjen vele
3/3 anonim válasza:
Nekem tegnap akadozott, ma semmi gondja, sőt uBlockkal is működik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!