Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért kéri a GMAIL hogy adjam...

Miért kéri a GMAIL hogy adjam meg a telefonszámom?

Figyelt kérdés

Nem tudok belépni az email-ra se se a youtube fiókomra.

Ez az üzenet vár:

Fiók ellenőrzése

Szokatlan tevékenységet észleltünk a fiókjában. Ahhoz, hogy azonnal helyreállíthassa fiókját, adja meg a telefonszámát.

Ellenőrzési lehetőségek

Szöveges üzenet

A Google elküldi az ellenőrző kódot tartalmazó szöveges üzenetet a telefonjára.

Hanghívás

A Google felhívja Önt, és egy géphang bemondja az ellenőrző kódot.

Márpedig telefonszámot nem fogok ilyeneknek megadni.

2010. szept. 16. 19:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Minek kérdezed? Le van írva. Ha meg úgysem akarod odaadni a telefonszámod akkor minek sírsz itt?
2010. szept. 16. 19:14
 2/5 A kérdező kommentje:
Te... azért kérdezem mi a fas*nak kell megadni. Meg ezt a lépést nem lehet átugrani.
2010. szept. 16. 19:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát ilyet tőlem még sosem kért a Gmail, bár régóta használom. Próbálj belépni a böngészőből a webesen [link] elfogadja-e a jelszavadat? Ha nem, akkor torz szöveget kell beírnod, ha azzal sem nyitja meg, akkor alatta van: "Nem fér hozzá a fiókjához"? Próblémamegoldások, jelszócsere, ha van a fiókhoz Account, akkor egyszerűbb. Ha belépsz, cserélj jelszót. Jó sok spam lehet benne.
2010. szept. 16. 19:29
 4/5 anonim ***** válasza:
De nem értem mit értetlenkedsz. Le van írva, hogy valami furcsa volt, ezért hitelesítened kell a hozzáférést. Nekem is kellett az elején mikor regisztráltam. Kaptam egy kódot SMS-ben, beírtam és beengedett a fiókba. Ennyi. Ha nem akarod használni a fiókod, akkor meg ne írd be a telefonszámod.
2010. szept. 16. 19:47
 5/5 anonim válasza:

1. Nagy mennyiségű üzenet fogadása, törlése vagy letöltése a POP protokollon keresztül rövid idő alatt.

2. Nagy mennyiségű kézbesíthetetlen (visszapattanó) üzenet küldése.

3. Fájlmegosztási és fájltárolási szoftverek, böngészőbővítmények, illetve automatikus bejelentkezést lehetővé tévő, külső gyártók készítette szoftverek használata.

4. A Gmail-fiók több példányának nyitva tartása.

5. Böngészőspecifikus problémák. Felhívjuk a figyelmét arra, hogy ha a Beérkező levelek mappa megnyitására tett kísérlet során a böngésző újra és újra betölti az oldalt, az valószínűleg a böngésző hibája, ezért esetleg ki kell ürítenie a gyorsítótárat, és törölnie kell a cookie-kat.

2011. máj. 26. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!