Csak én nem szeretem a csoportos chateket? Tobbi lent
Figyelt kérdés
Soha nem szoktam egy csoportos beszelgetesben reszt venni,de nem tudom hogy ez miert van. Amikor csak egy emberrel kell beszelgetni azt szeretem es nincs is vele problemam… Most van a suliban egy csoportos feladat amit kozosen kell megcsinalnunk es egy messenger csopiban kell megbeszelni a feladatot. Hogy kuzdjem le ezt a problemat es irjak a csoportba?2022. ápr. 26. 03:28
1/3 anonim válasza:
Most ha benn vagytok az osztályteremben akkor hogy oldod meg hogy nem csak ketten vagytok? Ennyi az egész itt is, sőt még annyi se, hisz nem vagytok szmeéylesen jelen.
2/3 anonim válasza:
"Csak én nem szeretem [...]?"
Van a világon kb. 7 milliárd ember. Nehezen hinném, hogy bármilyen vélemény, preferencia kizárólag egyetlen ember sajátja lenne.
3/3 anonim válasza:
légy óvatos, jelenleg egy csoportos chat-elésen veszel részt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!