Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért csinálja ezt a neten ez...

Miért csinálja ezt a neten ez az illető?

Figyelt kérdés

Fent vagyok egy torrentes oldalon. Fel szoktam néha tartalmakat tölteni, főleg könyveket.

Van egy illető az oldalon, aki aktívan töltöget fel, és engem kritizál, miatta már törölték is néhány tartalmat, amit én töltöttem fel. Feltöltöttem egy X című könyvet, ugyanazt ő is feltöltötte, és oda írta, hogy ez normális e-book formátum, meg ilyenek.

Jó, azt elismerem, hogy nem tudom a könyveket tördelni, nem zseni számítógépes sulit fejeztem, de ugyanazt a konvertált könyvet olvasom én is, amit feltöltök, számomra élvezhető, olvastam már sokkal rosszabb minőségűt is. Arról nem is beszélve, hogy én sokszor milyen minőségű könyvet töltök le...

Utána elrejtettem a felhasználó nevemet, mert nekem úgy kényelmesebb, és kaptam az üzenetet tőle, hogy minek rejtettem el a felhasználónevemet, ígyis látható a profilom, stb.

Utána megint töröltette egy tartalmamat... Gondolom, ő írta a hozzászólást, amit el sem bírtam olvasni a "kritikával", addigra már törölték, szerintem igazságtalanul.

Hogyan kellene egy ilyen személyt kezelni? Jelenteni nem birom, mert bizonyos szinten "fontos felhasználó", úgysem csinálnak ellene semmit.

A Fórumon olvastam, hogy ócsárolt másokat, mert nem köszönik meg a torrenteket, pedig ő maga írta ki az oldalára, hogy ő nem várja el, hogy megköszönjék a torrentjeit. Szembe megy a saját szavával.

Mit kellene tennem? Szerintetek töltögessek fel, amit/ahogy jónak látok, ahogy eddig is tettem, vagy csak töltsem le, ami nekem kell?

2022. ápr. 21. 23:21
A kérdező szavazást indított:
Tölts FEL ugyanúgy torrenteket, mint eddig, ne érdekeljen ez a felhasználó.
Inkább csak töltögess LE, abba úgyse bír bele kötni.
2 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Működj együtt vele. Te scannelsz, ő konvertál.

A pdf formátum valóban nem telefonbarát olvasnivaló, legfeljebb PC-n.

2022. ápr. 22. 00:08
 2/4 anonim ***** válasza:
80%

Töltögess fel normális minőségben, és akkor nem lesz miért törölni őket.

Ha meg nem értesz hozzá, mert "nem zseni számítógépes sulit fejeztél", akkor nem kötelező feltöltögetni.

Felhasználóként, olvasóként engem is dühít a pongyola munka, élvezni akarom az olvasott könyvet, nem a hibákat fejtegetni. Az nem érv, hogy jajj van rosszabb.

2022. ápr. 22. 00:19
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Torrent oldalon is van tiltás funkció, tiltsd le, és így legalább privátban nem tud zaklatni, aztán kit érdekel nyilvánosan mit ír, ha nem moderálja magát, úgyis törlik a hozzászólását:)

Töltsd fel, ahogy tudod, ha az oldal szabályainak megfelel, nagy gond nem lehet:)

2022. ápr. 22. 05:55
 4/4 A kérdező kommentje:

#1, Fel sem dobta, hogy esetleg működjünk együtt, kezdetben csak kíváncsiskodott, aztán átcsapott bunkó üzemmódba. Az ilyennel én nem tudok együtt működni. :)

#3, letiltottam, üzenetet nem tud küldeni. :) Profilom szerintem meg tudja nézni, de legalább nem bír írkálni. :)

2022. ápr. 22. 07:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!