Youtube-on lehet valahogy egy felhasználón belül külön profilokat létrehozni?
Olyan megoldásra gondolok mint pl. a Netflixen.
Más jellegű videókat nézek napközben munkában vagy ebéd mellé, és megint más jellegűeket este a kanapén.
Kicsit bosszantó, hogy este amikor pihennék akkor a munkával kapcsolatos videókat ajánlgatja, munkában meg hü lye vlogokat meg vicces videókat, kicsit ciki mikor munkában kollégának akarok valamit mutatni és pl. gameplay videókkal meg hasonlókkal van tele a főoldal. Vagy például politikai műsorokkal amikhez szerintem senkinek semmi köze a munkahelyemen hogy ilyen témában miket/kiket követek....
Nem lehet valahogy kettéválasztani? Akár eszköz alapján?
(Van youtube premiumom, ha ez számít a kérdésben.)
De fiókon belül kellene az előfizetés miatt. Se itthon, se munkában nem szeretnék reklámokat bámulni. (Tudom, adblocker, de az csak pc-n működik én pedig nem csak pc-n nézem így az nem segít.) Nem szeretnék két fiókra fizetni csak emiatt.
Új csatorna létrehozásával próbáld meg:
Itt 1 db Google fiók van, és a csatornák között lehet váltani. A feliratkozásaik is szét vannak választva, valószínűleg az ajánlások is. A prémiumon osztoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!