Hogy lehet ingyenesen valami domaint létrehozni?
Én nem mlap -ra gondoltam hanem valami hasonlóra de nelegyen ismert mert ezek már cikik, meg azis hogy nemtudok 2900Ft.- fizetni domainra. :D
Valami angol jólenne csak ingyen legyen és elég jó feltételekkel pl.: Rakhatok ki hírdetést, elég sok tárhely kb olyan 500Mb is jó.
Nagyon hálás lennék.
Köszönöm!
Hol osztogatnak ingyen kenyeret? A boltira nincs pénzem, kukából zabálni meg tiszta gáz. Olyan kéne ami még nem száraz, és egy kis parizer is jól jönne hozzá.
Remélem jól szemléltettem a kérdésed értelmetlenségét, tehát a válasz: sehol.
Hát ez NAGYON NAGY! Olyant röhögtem!
Köszönöm!!!!
Gondoltam hogy nincs de az a 2900Ft.- Se sok de azért megpróbáltam! :D:D
Köszönöm!!
oK. Köszönöm ez különbenis csak érdeklődés volt mert: Minek Fizetni Ha esetleg Van Ingyen?? :D:D Csak próbálkoztam.
Köszönöm
Jól mondják előttem.
Nem a domain az igazi költség, hanem a tárhely hozzá.
Ezt amúgy nálunk még a fizetős szektorban is igen szűken mérik. Egy valag pénzt kifizet az ember egy nagy nulláért.
Ezzel szemben külföldi szolgáltatóknál évi 12-15 ezer forintért korlátlan tárhely, aldomain, e-mail cím, sql adatbázis az alapértelmezés.
Hogy értékelhető választ is kapj a kérdésedre.
Ingyenes domain szolgáltatók például a
és a
Ingyenes tárhelyszolgáltatók pl. a
[link] (300mb tárhely és reklám az oldal alján),
valamint a
[link] (2000mb tárhely és nincs reklám).
MySQL,PHP mindegyik szolgáltatónál van.
A kérdés feltevésed alapján azonban erős a gyanúm hogy neked valójában inkább egy blog szolgáltató kell kész sablonokkal, és nem túl ismert névvel.
De hogy egy huszárvágással meg legyen oldva a problémád. Készítesz egy mlap-os oldalt és valamelyik ingyenes domaint arra írányítod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!