Mit csináljak ha snapchaten nem enged bejelolni több embert?
Figyelt kérdés
Mar egy jó ideje nemtudok senkit bejelolni mert azt írja ki hogy túl sok friendem van, de egyesével kitorolni őket rengeteg idő lenne.2022. ápr. 17. 10:10
1/6 Ékezetes billetyűzet válasza:
Hát pedig az a megoldás.
Amúgy akkor jó sok ismerősöd lehet!
Én azt szoktam csinálni, hogy van az ABC sorrendbe rendezett friend lista, ott nézem sorban a neveket és ahol azt látom hogy már régen beszéltem vele vagy nem is beszéltem még vele, nem ismerem, akkor azt fogom és törlöm.
Itt szépen tudsz menni sorba, A után B, aztán C... és még szünetet is tudsz tartani mikor besokalltál.
2/6 A kérdező kommentje:
ouuuchhh, de de de, hogy van az hogy másoknak van vagy 50 ezért friendjuk nekem meg 6 ezer csak? En ezt nem ertem xddd, de azért köszi szépennn
2022. ápr. 17. 12:51
3/6 Ékezetes billetyűzet válasza:
Honnan tudod hogy hány friended van? :D
tudtommal a snapchat nem írja ki sehol.
4/6 A kérdező kommentje:
Jo nemtudom de kétlem h velem történt volna meg csak ez XXD és senki másnak ne lenne több.
2022. ápr. 17. 23:36
5/6 Ékezetes billetyűzet válasza:
Sok embernek van ez a problémája :D
Amúgy mire használod a snapchatet hogy ennyi friended van? xd
6/6 A kérdező kommentje:
Hat ommm, tudod nekem ennyi barátom van XDDDDD
2022. ápr. 21. 21:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!