Internet bekötéshez kell valami hivatalos okmány?
Sziasztok, megrendeltem internet bekötést a vodafonetól. Viszont albérlője vagyok a lakásnak, és azt jelöltem be, hogy a tulajdonosa vagyok a lakásnak, mivel a tulaj mondta, hogy mindent intézzek a nevemen. Kell nekem majd valami tulajdoni lapot bemutatni? Vagy semmi ilyesmit nem kérnek el, csak jönnek bekötni aztán annyi.
Köszi előre is,
Szolgáltató függő. Akinél én vagyok, annál van egy előfizetésem és azt vihetem magammal bárhová, bekötik nekem.
Használtam már 4 bérelt házban is.
- Nem nagyon van már olyan hogy albérlő. Régen, amikor a "tanács" volt a tulaj majd minden háznak, akkor odaadták valakinek, aki a bérlő lett. Ő kiadta egy másik embernek, és így születtek az albérlők.
De manapság már a tulaj adja ki a házát, és a bérlő csak simán bérlő. Nekem pl. minden számla a házban a nevemen van. Én fizetem, én viselem a felelősséget is értük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!