Jónak számít ez egy induló YouTube csatornánál?
Konkrétumok nélkül:
ASMR videókat készítek egy konkrét témakörön belül amit mások nem csinálnak - vagy csak nagyon kevesen -, mert kicsi az igény is rá. Nekem viszont a hobbimhoz van köze, így gondoltam összekötöm a kellemeset a hasznossal, ha esetleg lesz rá igény a YouTube-on.
Ma 3 hete indítottam a csatornát. Azóta 82 feliratkozóm lett, 5500 csatorna megtekintés és 50 órányi videónézés.
SEO terén megteszek minden tőlem telhetőt: kulcsszavakat kutatok, szép tumbnaileket csinálok, kulcsszó specifikusan írom meg a leírást, címet, hashtag-eket adok, a sima "tag" részt is kitöltöm és lejátszási listákat is csinálok.
Indítottam egy Twitter és egy Insta fiókot is. Instán 250-en követnek, Twitteren 190-en.
Nem tudom, hogy ez reménykeltő indulás lehet-e, vagy ez az érdektelenség kategóriába sorolható? Egyáltalán érdemes-e 3 hét után következtetéseket levonni?
Nem igazán találtam ezzel kapcsolatosan egzakt dolgokat sehol, úgyhogy gondoltam feldobom a kérdést ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!