Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebook elérhetőség mutatása...

Facebook elérhetőség mutatása bizonyos embereknek?

Figyelt kérdés

Aki használja ezt a funkciót annak ismerős lehet.

Eddig nekem úgy volt beállítva a chat funkció hogy csak bizonyos emberek láthassák az elérhetőségemet. Ezt ugye csak gépen a chatnél lehet beállítani. Nos, ezt most is ugyanúgy van, ki lehet választani, hogy csak egyes emberek láthassanak. Ez eddig működött is. De most frissitettek vagy nem tudom, de hiába be van állítva bizonyos emberekre mutat boldog boldogtalant hogy elérhető és ők is látnak engem. Tehát a zöld kis pötty ott van.

Van ezzel másnak is problémája aki használja ezt a funkciót?

2022. ápr. 9. 05:21
 1/1 anonim válasza:
Nekem is van egy ismerősöm, akit idáig mindíg láttam, viszont 1-2 napja, van, hogy kikapcsolja az eérthetőségét, vagy nem tudom, de biztosan nála is akkor ez van beállítva így. De azt nem tudom, hogy nekem miért kapcsolja ki az elérhetőségét, hiszen nincs köztünk tudtommal semmi harag, vagy probléma.Azoknak szokták kikapcsolni, akikre nem kíváncsiak, vagy zavaróak, legalábbis szerintem.
2022. ápr. 15. 01:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!