Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hp laptopon nem tölti be a...

Hp laptopon nem tölti be a Google Chrome-ot és semmi más böngészőt a rossz óra beállítás miatt , miért?

Figyelt kérdés
Teljesen jól van beállítva az idő, többször is rászinkronoztam az időzónára, jót is ír ki a laptop mégsem tölt be semmit erre hivatkozva. Minden beállítást néztem, frissítettem és újra is indítottam a gépet. Mi a megoldás?

2022. ápr. 7. 22:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Az orabeallitasnak semmi koze a bongeszo el nem indulasahoz.
2022. ápr. 7. 22:24
 2/6 anonim ***** válasza:

A Bios elemet ki kell cserélni a gépben. Ha nehezen elérhető, vidd szervizbe. Ezért nem pontos az óra.

[link]

2022. ápr. 7. 23:09
 3/6 A kérdező kommentje:

“Késik az órája

Nem hozható létre privát kapcsolat a következővel:…, mert a számítógép dátum-és időbeállítása helytelen”

Ezt írja ki.

Én sem igazán értem miért lenne bármi köze az időnek ahhoz hogy tudjak internetezni

2022. ápr. 7. 23:48
 4/6 anonim ***** válasza:

Na alljon meg a naszmenet: a bongeszo ezek szerint megiscsak elindul, csak a weboldalakat nem tolti be. Hogy mi koze ennek az orabeallitashoz? Nos, az, hogy a biztonsagos, titkositott forgalomhoz szukseges tanusitvanyok lejaratat ellenorizni kell valahogy, marpedig ha a szamitogep oraja 1970 januar 1. 00:00-t mutat, ez nem igazan mukodik.

A megoldas az alaplapi elem csereje. Asztali gepek eseten altalaban egy CR2032-es elem kell bele es siman ki lehet cserelni, laptopokban macerasabb lehet, de nem lehetetlen. Az elemcsere utan a BIOS-ba belepve be kell allitani az orat/datumot, es tadaaa, minden megoldodik.

2022. ápr. 8. 07:43
 5/6 Shaddark ***** válasza:

Vagy a gépen lévő cipher készleted nem tudja a weboldal által igényeltet.

Ilyenkor is kiírhatja, mert csak tippelget a hiba üzenetben.

Windows xp vagy Windows 7, Windows 8 ?

[link]

Gui töltsd le és indítsd el.

Itt beállíthatod hogy melyek legyenek aktívak.

2022. ápr. 8. 09:32
 6/6 A kérdező kommentje:

Azért is furcsa, mert közben meg annyi idő van mint ami igazából is és a dátum is ugyan az mint aminek lennie kell, és telik is rajta az idő meg minden normálisnak tűnik.

De akkor ezek szerint szerelő lesz a vége

2022. ápr. 9. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!