Arra van lehetőség youtubeon, hogy ha felteszek egy videót akkor a közzététel dátumát megáltoztassam? Tehát ha mondjuk ma felteszek egy videót, de azt szeretném, hogy március 30. dátummal jelenjen meg. Ez lehetésges?
természetesen van üzemezett megjelenésre lehetőség.
2-es
Köszi a segítséget, de az a helyzet, hogy félreértettél. Ezt a bizonyos ütemezett megjelenést én is ismertem. De sajnos kérdésemben kicsit más dolog iránt érdeklődtem. Kérlek kicsit olvasd el figyelmesebben.
De azért köszi szépen!
Kérdező, kérlek kicsit olvasd el figyelmesebben a saját kérdésedet. Nem #2-es vagyok, de igaza van. A kérdésben egyáltalán nem írtad, hogy visszadátumozni akarod a videót. Csak annyit kérdezel, hogy megváltoztatni hogyan lehet a közzététel dátumát. Azt nem írod, hogy előre vagy hátra akarod változtatni.
A #2-es által írt ütemezés megoldás a dátum előre, a jövőbe történő megváltoztatására.
Amire csak sejteni lehet, hogy gondolsz, de a kérdésedbe egyértelműen nem írtad bele, hogy visszafelé lehet-e változtatni, arra meg #1-es válaszolt: Nem lehet visszadátumozni egy videó publikálását. Amikor kiteszed, akkora dátumozza (kivéve, ha ütemezed, mert akkor későbbi lesz a publikálás dátuma).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!