Mit jelentenek? Világosítsatok fel!
Figyelt kérdés
A szövegekben amit itt olvasok sokszor előfordulnak különálló betűk.MI A JELENTÉSÜK? Pl.: " :D " ":DX " ":S " + még volt egy pár.Valaki legyen olyan szíves leírni a jelentésüket. Köszönöm. :)D ?????????2010. szept. 15. 05:12
1/10 anonim válasza:
te is használod őket, úgy, hogy nem tudod mit jelent?csak mert kérdésed első felében felsorolod, és a második felében pedig használod?nem?ezt a mosolygást:D, mert azt jeleni mellesleg,a többi is is kifejezés, mellesleg,msnen használják, és a mai fiatalság annyira értelmes, hogy ezek a jelek sosem hiányoznak a szövegeikből
2/10 anonim válasza:
:S aggódik
:D nevet
XD nagyon nevet
:) mosolyog
:X inkább nem mondok semmit
?????? ez számomra az értetlenség jele... hogy nem bírja kivárni a sorát mire a kérdésére választ kap, nekem nagyon idegesítő, de hogy mit jelent valójában azt nem tudom
3/10 A kérdező kommentje:
Pompás válasz volt.Sokkal többet tudok most már az önálló betűk jelentéséről.Nesze semmi fogd meg jól tipikus esete.Írok valamit,mert unatkozom,de nem válaszolok.Gratulálok!!!
2010. szept. 15. 05:36
4/10 A kérdező kommentje:
05:36-nak Köszönöm.05:21-nek írtam az előzőket!
2010. szept. 15. 05:38
6/10 A kérdező kommentje:
:(C
2010. szept. 15. 06:58
7/10 A kérdező kommentje:
Bocs,még gyakorolni kell :D
2010. szept. 15. 07:05
8/10 A kérdező kommentje:
05:21-nek! "és a mai fiatalság annyira értelmes, hogy ezek a jelek sosem hiányoznak a szövegeikből". Nagyon kíváncsi vagyok,hogy ezeknek a betűknek,jeleknek a használata hogyan függ össze a mai fiatalok IQ szintjével,bár nem kétlem,hogy értelmesek csak közvetlen nem tudom összekötni a 2 dolgot egymással.Előre is köszönöm értelmes és nagyra becsült válaszod!
2010. szept. 15. 07:17
9/10 anonim 

válasza:

Az ilyen marhaságok használata fordítottan arányos az értelmi képességekkel, ami tiszta szerencse, mert az ilyenektől hemzsegő szövegekről legalább azonnal tudom, hogy nem érdemes bele sem olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!