A YouTube prémium nem tölti le a videókat, segítenél?
Figyelt kérdés
Azt írja szabadítsak fel tárhelyet, Xiaomi Note 9-em van és van szabadon 60-70GB tárhelyem, akkor mi okozhatja a problémát?
Egy SD- kártya is be van helyezve azon viszont 400mb hely van. Ha az zavar be, akkor hol lehet az állítani hogy a youtube a letöltéshez a belső memóriát használja? Kerestem már én is de nem találtam!
Köszönöm a válaszokat!
2022. ápr. 4. 16:42
1/3 anonim válasza:
Vedd ki az sd kártyát, igen az zavar be. utána tedd be és állítsd be a beállítások, alkalmazásoknál asszem vagy a kameránál, hogy automatikusan a telefon memóriára mentsen.
2/3 A kérdező kommentje:
Szuper, ez kész. Viszont most egyáltalán nem tölt le semmit.
Azt írja ki letöltés a videók mellet/várakozás a letöltésre.
De egész este állt egy videó ami 3 perces volt, mégis el sem kezdte letölteni. 🙁
2022. ápr. 5. 08:58
3/3 anonim válasza:
Youtube-n van egy beállítás ami az sd-kártyára menti a videókat, ezért nem tölti le nekem is ez zavart be.
(Beállítások=>háttérbeli használat=>sd-kártya használata)
Nekem így már letölti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!