Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Van olyan online program vagy...

Van olyan online program vagy app, ami megfórdítja a karaktert, mint pl. R és Я? Ezt szeretném megfórdítan: ⊰

Figyelt kérdés
2022. ápr. 2. 10:11
 1/3 anonim ***** válasza:
69%

A példád nem egyszerű tükrözés, és nem azért létezik a "Я", mert egy program megtükrözte a karaktert. Az a cirill ábécé része és ezért létezik belőle digitális karakter is, nem önkényesen tükrözte át valaki, mert az milyen jól mutat majd. Minden karakternek van egy adott jelentése és célja, így nem evidens hogy létezik olyan karakter is, amit te látni szeretnél.

[link]

2022. ápr. 2. 10:45
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
⊰ ⊱
2022. ápr. 2. 12:54
 3/3 A kérdező kommentje:

Csak egy példa volt #1 az R nem állítottam, hogy kifejezetten tükrözve van, nyilván nincs tükrözve, de remek példa.

Mert ha be írom, hogy tükör írás akkor csak olyat találtam, hogy fejjel lefelé tükrözte a betűket nekem pedig nem az kell.

🤗

Köszi a válaszokat.

2022. ápr. 2. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!