Van olyan böngésző, amelyben nincs reklám?
Eddig a chrome-ot használtam, de egyre több benne a reklámfelület, pedig soha semmit nem vennék így, el sem olvasok soha egyet sem.
Egyéb bajom nem volt eddig a google-val, de az alulról felnyíló reklámok nagyon zavarnak, nem tudom tovább használni sajnos.
Van olyan böngésző, amelyik relámmetes?
Brave ( [link] ):
* ugyanúgy Chromium-alapú, mint a Chrome vagy az Opera
* viszont nyílt forrású, így lehetőséged van arra, hogy átellenőrizhesd, mi van benne
* (többek között) beépített reklámblokkolóval (TOR-klienssel, VPN-nel, alternatív keresőmotorral,...) is rendelkezik
Ahogy azt már leírták, ez nem a böngészőn múlik. Nem a böngésző gyártója értékesít reklámfelületet, hanem a weboldal üzemeltetője. A böngésző csak megjeleníti azt, ami ot van. Ha sok a reklám, akkor az oldal készítőjét kell szidni. ;-) (Persze, csak mértékkel... azért azt is meg kell érteni, hogy egy weboldal elkészítése nem kis meló, te pedig ingyen jutsz hozzá. Vagy jobban örülnél, ha havidíjat szedne minden weboldal?)
Egyébként Firefox + AdBlock plus bővítmény.
Talán ha a Chrome-be felraknál egy uBlock és egy Disconnect bővítményt nem lenne ilyen problémád.
Nem böngésző függő.
ublockkal tökéletes, köszi még egyszer.
mindenkinek nyomtam egy zöldet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!