Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudom megnézni, hogy...

Hogyan tudom megnézni, hogy kik követnek engem facebookon?

Figyelt kérdés

2022. márc. 29. 20:06
 1/8 anonim ***** válasza:
66%
Időnként hátranézel, és akiket többször látsz, azok követnek.
2022. márc. 29. 20:50
 2/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Első lépésként menj rá a saját adatlapodra és ott nyisd meg a saját névjegy adataidat és görgess le egész végig és ott lesz, hogy követések akiket te jelöltél ismerősnek, de nem igazoltak neked vissza és a követők, akik téged jelöltek be ismerősnek és nekik nem igazoltál vissza.

2022. márc. 29. 23:19
 3/8 anonim ***** válasza:

Követések:

Akiket te ismerősnek jelöltél és nem fogadták el a jelölésedet, vagy oldalak, amelyeket kedvelsz.

Követők:

Akik téged jelöltek ismerősnek és nem fogadtad el nekik az ő ismerősnek jelölésüket.

Ha rámész a saját adatlapodra és ott belenézel a Saját Névjegy adataidba és ott végig legörgetsz mindezt látni fogod. 😉

2022. márc. 29. 23:28
 4/8 A kérdező kommentje:
Nekem csak a követéseket írja ki, azt hogy engem ki követ azt nem
2022. márc. 29. 23:37
 5/8 anonim ***** válasza:

Azért mert az adatvédelmi beállításokban külön engedélyezned kell a követő opciót, hogy ismeretlenek is követhessék a profilodat, akik téged ismerősnek jelölnek, de te nem igazolsz nekik vissza.

Adatvédelmi Beállítások-> Ki láthatja a dolgaidat-> Ki követhet engem?-> Mindenki.

2022. márc. 30. 00:06
 6/8 A kérdező kommentje:
Így van beállítva.
2022. márc. 30. 00:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Az Adatvédelmi beállításokban ott van, hogy ki láthatja dolgaidat, utána ki követhet engem? Ott lesz, hogy ismerősök és arra nyomj rá, hogy ismerősök a követésnél és akkor a felugrott opcióknál a mindenkire nyomd át az ismerősöket és akkor akik téged bejelölnek a Facebookon, de te nem fogadod el a jelölésüket, ők lesznek a te Facebook követőid.
2022. márc. 30. 00:18
 8/8 anonim ***** válasza:
És az adatlapodra ha rámész, bele kell menned a Saját Névjegy adataid megtekintésébe és ott kell végig görgetned az ujjaddal és ott találod meg a követéseket, ami te általad van, az általad kiküldött ismerősnek jelölések és oldalak kedvelése és a követőid, akik téged jelölnek majd be ismerősnek.
2022. márc. 30. 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!