Mivel játszhatnám le, vagy egyáltalán ismerhetném fel a letöltött fájlokat?
nem véletlenül olyan kirejszetések, hogy .001 .002 .003 stb. és a végén egy jóval rövedebb .crc?
ezeket össze kell fűzni. A total commander is megcsinálja vagy a fájl/fájlegyesítés menüponttal. De ha ragaszkodsz egy alkalmazáshoz, akkor a HJSplit is jó. [link]
Total Commanderben összeillesztettem a fájlokat. Az első CDnél hibátlanul ment a második végén viszont azt írta ki, hogy "Tedd be a következő lemezt vagy add meg a következő célt". Ha okra kattintok, megint ugyanez jön ki, ha könyvtárfára kattintok céllehetőségek jönnek ki (de aztán arra is okot kell nyomni --> lásd egy sorral előrébb) Ha mégsére kattintok, azt írja hibát észlel, és a film utána megy ugyan, viszont hang nélkül.
Aztán letöltöttem a HJSplitet, megpróbáltam azzal is. Most csinált két db (.cd1 és .cd2 kiterjesztésű fájlokat) ám ezek pedig ismeretlen alkalmazások. Szóval még mindig nem tudom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!