Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mivel játszhatnám le, vagy...

Mivel játszhatnám le, vagy egyáltalán ismerhetném fel a letöltött fájlokat?

Figyelt kérdés
Adott egy fórum, ahova az emberek filmeket tölteneke fel. Mivel fórum, ezért a film csak darabokban megy fel (102 400 KB/db). Ha nagyon nagy a film, akkor 2 CDnyi fájl megy fel. Én leszedem a darabokat (mind a két CDt), már mind megvan. Az a bajom, hogy a fájlokat ismeretlen alkalmazásként kezeli, egy-egy CD végén pedig CRC fájl is van. Sehogy sem tudom lehátszani és nem is tudom mit kellene kezdenem vele. Próbáltam WMP-hez, BSPlayerhez meg DivX-hez is társítani, de semmi. Próbáltam archiválni, majd kibontani a CDket, de ugyanolyan ismeretlen maradt. Nagyon hálás lennék, ha tudna valaki segíteni!:/
2008. dec. 17. 14:12
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

nem véletlenül olyan kirejszetések, hogy .001 .002 .003 stb. és a végén egy jóval rövedebb .crc?

ezeket össze kell fűzni. A total commander is megcsinálja vagy a fájl/fájlegyesítés menüponttal. De ha ragaszkodsz egy alkalmazáshoz, akkor a HJSplit is jó. [link]

2008. dec. 17. 14:24
 2/2 A kérdező kommentje:

Total Commanderben összeillesztettem a fájlokat. Az első CDnél hibátlanul ment a második végén viszont azt írta ki, hogy "Tedd be a következő lemezt vagy add meg a következő célt". Ha okra kattintok, megint ugyanez jön ki, ha könyvtárfára kattintok céllehetőségek jönnek ki (de aztán arra is okot kell nyomni --> lásd egy sorral előrébb) Ha mégsére kattintok, azt írja hibát észlel, és a film utána megy ugyan, viszont hang nélkül.

Aztán letöltöttem a HJSplitet, megpróbáltam azzal is. Most csinált két db (.cd1 és .cd2 kiterjesztésű fájlokat) ám ezek pedig ismeretlen alkalmazások. Szóval még mindig nem tudom...

2008. dec. 17. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!