Miért megy el szabályas és nem szabályos időközönként a netem (routerem is van)?
Mi minden este kihúzzuk a router meg a modemet is, hogy ne melegedjen meg fölöslegesen ne használja az áromat! A beállításokat nekünk nem veszti el tehát ha visszadugjuk minden megy megint rendesen :D
( MSI RG54SE II Router)
Az utolsónak:
Egy router fogyasztás nokedli (kb: 3-5 W). E miatt fölöslegesen rángatod ki minden nap a konnektorból.
A kérdezőnek:
Az első válaszolónak igaza van. Ilyet az olcsó harmatgyenge router -ek szoktak csinálni, amik nem bírják a kiképzést.
Egy firmware frissítés sok stabilitási gondot is meg tud oldani. Ártani mindenesetre nem fog, ha felfrissíted.
nekem 70004vbr van, es szinten elment regebben, ha nagy adatforgalmam volt.
a megoldas, az az hogy frissited a firmware-t. az sem baj ha ugyanarra. ahogy az elozo is irta.
Nekem egy WRT54G-L-em van. Nagyon régi mar szegény.
Szinte mar egy dinoszaurusz :)
De amúgy a Novák gépeken kívül nem tudom mi terheli le, mert csak 6 megas a netem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!