Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi az oka annak, hogy facen...

Mi az oka annak, hogy facen írok egy hozzászólást az egy korábbi profilomról, de a másik profilba átlépve nem látom ezt a hozzászólást?

Figyelt kérdés

Írtam egy nyereményjátékhoz egy hozzászólást, viszont mikor átléptem a másik (újabb) profilba a hozzászólásomat hiába kerestem, nem találtam...

Írtam utána egy másik poszthoz is és ott is ugyanaz a helyzet. A hozzászólást azzal a profillal amivel írtam, látom, de a másikba ha belépek nem és hiába állítom be, hogy az összes hozzászólást jelenítse meg, nem szerepel ott.

2022. márc. 24. 19:10
 1/2 anonim ***** válasza:
44%
még egy két ilyen művelet, aztán majd jól tiltanak. 1 embernek 1 face profil lehet. Aztán majd küldheted nekik a személyi igazolvány másolatod.
2022. márc. 24. 19:53
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdés.
2022. márc. 24. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!