A Skype-ra már rájöttem, de az msn-t nem értem. Azon is lehet beszélni, vagy csak írni? Hogy működik?
Figyelt kérdés
Kérlek ne nevessetek ki és ne írjatok gonosz válaszokat, nem vagyok tudatlan, csak még nekem ez új.2008. dec. 17. 11:41
1/5 anonim válasza:
Igen, lehet beszélgetni az MSN-en is és kamerát is lehet használni, úgy mint a Skype-on. A menüben az eszközök alatt találod meg a hang- és video beállításokat.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2008. dec. 17. 12:14
3/5 anonim válasza:
Egyszerű: a skype egy voip alkalmazás, elsődleges célja, hogy telefonálni lehessen Interneten. A szöveges üzenetek és a kamera extra.
Az msn egy beszélgetős program, elsődleges célja, hogy a felhasználók elérjék egymást szöveges üzenetekkel. A hang és video extra.
4/5 anonim válasza:
Nagyon könnyen lehet csak fel kell kérni a másikat mint a szkájpin
5/5 A kérdező kommentje:
Majdnem 2 éve kérdéztem, de azért köszi a választ.
2010. jún. 26. 18:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!